20. heinäkuuta 2014

Solarsound festival 2014

Hei kaikki! Menneenä perjantaina ja lauantaina oli tosiaan Seinäjoella Solarsound niminen festari ja itse olin sielä molempina päivinä. Hauskin ja tapahtumarikkain viikonloppu hetkeen aikaan :D Artistit oli ihan mahtavia ja näin monia lemppareita. Esiintymässä oli esimerkiksi Inna, ItaloBrothers, Uniikki, Mikael Gabriel, Elastinen.. ja monia muita huipputyyppejä! Näin myös paljon tuttuja pitkästä aikaa ja vaihdeltiin kuulumisia. Mulla oli vain perjantaina kamera mukana, koska lauantaiksi oltiin luvattu huonoa säätä melkein koko iltapäiväksi/illaksi, niin jätin suosiosta kotiin etten vain kastelisi sitä. Perjantainakin kuvasin vain vähän, koska keskityin tietysti artisteihin, en myöskään ollut montaa kertaa niin hyvässä paikassa, että kuvista olisi tullut hyviä. Alhaalla kuitenkin pari otosta perjantailta. Oliko joku teistäkin muuten kyseisillä festareilla?

Kokonaisuudessaan ihan mahtava viikonloppu ja meen ehdottomasti ensivuonna uudestaan, toivottavasti sää olisi silloin vähän parempi!


solar2 solar1 solar13 solar11 solar9 solar8 solar7 solar6 solar5 solar4 solar3 solar15 solar14

2 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä pakko päästä joillekkin festareille :D Ja oot saanu otettua just hyviä kuvia!! :) Jään seurailemaan blogiasi, vaikuttaa mielenkiintoiselta :))

    http://dailyxdreamer.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Itsekkin voisin vaikka heti mennä tonne uudelleen, niin kivaa oli! Ja kiitos paljon, kiva että jäöt seuraamaan :)!

    VastaaPoista