9. kesäkuuta 2014

Outfit of a lovely summerday

 Käsikoru Seppälä / Naruolkaintoppi H&M / Farkkushortsit Seppälä 
 Villatakki Kirppari / Kengät Seppälä  / Aurinkolasit Ginatricot 

Moi! Halusin vielä ennen kysymyspostauksen vastauksia julkaista asupostauksen yhdeltä kesäloman ihanalta päivältä. Tämä asu oli päälläni muistaakseni viimeviikon keskivaiheilla ja pakko sanoa, että uusi lemppari yhdistelmä löytyi! Toi villatakki, toppi ja shortsit = Toppi ja kengät, jotka asussa näkyvät, ovat uusimmat hankinnat edellis maanantain Seinäjoen reissulta. Topilla hintaa oli n. 8 euroa ja kengät sai kympillä Seppälästä. Mun kesään kuuluu aina ostaa ainakin muutamat kangaskengät, jotka sopii niin asuun kuin asuun. 

Kuvaan vastaukset kysymyksiin huomiseen mennessä ja yritän saada sen vielä huomisen puolella tänne blogiin!

10 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu! :-) Blogikin kokonaisuudessaan on tosi kiva ! :) Mutta ilmeisesti aika alussa vasta, ulkoasuun vielä vähän viilailua niin kyllähän tää tästä hyvin lähtee rullaan! :)

    Olis huippua jos kurkkaisit myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä! Kommentteja kun on aina kiva antaa ja saada, eikö! :)
    http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ilmoitan tähän että video vähän myöhästyy kun kameran laturi on kaverilla.

      Poista
  2. Täydellinen kopio Saijiksen blogista :---D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika mahdotonta koska blogeilla on esim. Eri nimet. Ja sehän on mahtavaa että pidät mun blogia niin hienona kun Saijan omaa! Oon aika otettu.

      Poista
  3. voi miten ihanan blogin nenna löysi (entisinä blogikavereina ehdotellaan aina blogeja toisile :'D)
    Tosi mahtavia postauksia ja oot ihania asuja osannu yhdistää!Haluankin VIDEOLLE vielä kysymyksen, että suunnitteletko sseuraavan pöäivän asun jo valmiiksi ja kauan sopivien asujen yhdistämisessä kestäää???
    Tekstiki on sen verran sujuvaa että huomaa et oot blogannu ennemmin!! :D Kauniit kuvat ja kaunis kuvattava ;'D hahah
    Ja yllätyin kun luulin että tämon blogi jossa kerrotaan vain päivän kulku! on mahtavaa että jotkut nuoremmatkin PANOSTAA blogiiinsa! Mutta se alkaa mennä mauttomaksi jos vain ja ainoastaan kertoo asuja ja ostoksia!
    Kyl tää lähtee nousuun vielä! Ja vielä haluan sanoa noin tuoreelle ja mainiolle bloggaajallle että älä missään nimessä lopeta (okei pakon edessä on turha jatkaa .. ), itseä harmitti kun blogini oli kovassa suosiossa ja menin poistamaan kun en jaksanut kirjoittaa...

    ♥ puspus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii ihana kommentti! Joo oon kyllä blogannu ennenki :) Kyllä tänne tulee välistä lifestylepostauksiakin juuri tasapainoksi muulle :) Video tosiaan vähä myöhästyy koska saan laturin vasta huomenna.

      Poista
  4. oi ihana asu ~taas~ :D
    nää kuvat on oikeesti niiin ihania.. on hiienooo nähä et kirpparillaki käydää nykyää tääl päi kuulee vaan "nohyivittu jotai kirppari kamaa".. pyhpah, rakastan tota neuletakkia ♥_♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus tosiaan voi löytääkki jotain kivaa :-) Kiitos!

      Poista
  5. koska sitä kysymys videoo? >.<

    VastaaPoista
  6. Pyydän tosi kovaa anteeksi, sain kameran laturini vasta kaksi päivää sitten ja sen takia video on vähän myöhässä. Bloggauskin on jöönyt kun joka päivä jotain. Heinäkuu on mulla hilajisempi ja videokin on tulossa, saatte sen kyllä kun vaan selviän sen laitosta tänne.

    VastaaPoista