29. kesäkuuta 2014

Another half of summer

HUH. Tämä mahdottoman pitkä postaustauko johtuu pitkästi siitä, että kamerassani ei ole ollut akkua, joten kuvailu on jäänyt vähemmälle. Samalla vastausvideokin on jäänyt kuvaamatta. Sain laturin viimeviikolla, mutta koska joka päviälle oli suunniteltu jotain, ei ollut vieläkään aikaa kuvata sitä - mutta nyt on! Videon laitan tänne näkyville kunhan saan sen ladattua koneelle, eli muutaman päivän sisällä. Kyllä se sieltä tulee, vaikkei siltä tuntuiskaan :D Halusin koota ne muutamat kuvat mitä oon saanut kuvattua kollaaseiksi ja kertoa vähän mun jo menneestä kesästä. Onneksi puolet on vielä jäljellä ja postailukin nyt tihenee kun on akkua kamerassa ja uusi kone, millä blogata!


1. Aurinkolasit pääsi alkukesästä kovaan käyttöön, mutta viimeviikkoina niitä ei oo paljon tarvinnut. Ihana Suomen kesä... 2. Yks lemppari asukokonaisuus tänä kesänä! Kangaskengät, farkkushortsit, ohut collegepaita ja lanteille kääritty ruudullinen kauluspaita  3. Mun maximekko on päässyt pari kertaa päälle ja sitä on aina niin ihana pitää, kun saa semmosen kesäsen fiiliksen! 4. Luottokengät eli ruskeat conssit on ollut useasti jalassa ja ne alkaa vetelemään viimeisiään. Nyt jo mietinnässä, että minkälaiset Converset ostaisin seuraavaksi, kun ovat niin käytännölliset kengät.


1. Oltiin Powerparkissa käymässä edellis torstaina, ja oon niin sitä mieltä, että joka kesään kuuluu käydä huvipuistossa, ihansama kuinka vanha on! Tää on mun lempparilaite ja voisin käydä siinä kokoajan uudestaan. 2. Jäähile-juoma ja vielä cocacolan makuisena = NAM! 3. En kestä, oli pakko ottaa kuva tästä syötävän söpöstä Ben&Jerry's-jäätelöbussista! 4. Koitin ekan kerran tätä vapaapudotusta, ja hyi kamala minkä tunteen sielä ylhäällä sai kun se lähti alaspäin :D Tuntui että olisi itse jäänyt ylös kun se penkki lähtee alas.


Kesän aikana on tullu otettua harvinaisen vähän asu- ja omakuvia, mutta tässä jotain kesäisiä otoksia.


 1. Käytiin kesän alussa Raippaluodon sillalla Vaasassa ja sielä on kyllä aina niin ihana käydä, kun se sillan koko ja maisemat jaksaa ihmetyttää! 2. Paljon ei oo aurinkoo voinut ottaa, mutta aina, kun siihen mahdollisuus on tarjoutunut oon käyttänyt sen hyväksi. 3. Kaks ehdottomasti parasta jäätelöä, joita oon  syönyt hyvän määrän kuluneen kuukauden aikana. 4. Maalahdessa ollaan päästy kävelemään mereen ja ai että kun se on puhdasta ja lämmintä siitä kohtaa! Rentouttavaa kun voi vaan kävellä kymmeniä metrejä joka suuntaan kun pohja näyttää tältä ja vesi on pohkeisiin asti.


1. Mun kesään on kuulunut tosi paljon erilaisia eläimiä ja toki harrastus. Tässä meidän Leonbergin koira Pena. 2. Mulla oli pari viikkoa sitten tämmöinen shettisrouva hoidossa viikonlopun yli. 3. Olin Judyn valmennuksessa katsomassa ja osallistuin itsekkin molempina päivinä. 4. Kesäfiilistelyä Foxin kanssa!


Miten teidän kesä on mennyt tähän asti? Entä mitä piditte tämmöisestä postauksesta :-)?

22 kommenttia:

  1. ihania kuvia:--) tosi kiva banneri!

    http://waveafterwaves.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kesä on mennyt suurimmaksi osaksi ketutuksen vallassa kun ei kesätöitä herunut ja persehomees kotona ei oo kiva jatkuvasti olla. Onneks viikonloppu vähän tasotti kun tuli tehtyä puuhommia, mut muuten liian tylsää ja yksinkertaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, no onneksi kesää on vielä jäljellä jos tulis jotain :)!

      Poista
  3. Kertakaikkisen ihana blogi! Hempeän ulkoasun ja selkeän, mukavan kirjoitustyylin lisäksi pidän erityisesti värikkäistä, laadukkaista ja monipuolisista kuvista. :) Liityin lukijaksi!

    http://shiftingthegear.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tositosi ihanasta kommentista, piristi iltaa ♥

      Poista
  4. Hei! Ihania nää kuvat. Mukava kattoa kesäisiä kuvia kun tänäänkin ulkona vain satanut ainakin täällä :( Onko tuo heponen sun oma ja minkä rotuinen mahtaa olla? + Ulkoasu on mukavan piristävä ja kesäinen (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hevonen ei oo oma mutta liikutan sitä ja rodultaan on lv. Kiitos :-)

      Poista
  5. Tykkäsin tosi paljon tästä postauksesta, tosin mun mielestä noita kollaaseja olisi voinut olla vähemmän, että olisi jaksanut keskittyä paremmin. Mut muutenkin hirmu kivan oloinen blogi sulla, kuvat on kivoja ja ihan laadukkaita ja teksti sellaista, jota jaksaa lukea. Tykkään :-)
    Mun kesä alkoi vasta pari viikkoa sit kun koulu loppui, et oon vaan hengaillut. Sulla näyttää olleen hauska kesä nyt jo :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin paljon asiaa kerrottavana tähän yhteen postaukseen :D Mutta kiitos paljon ja joo, on kyllä ollut tosi hauska ja tekemistä täynnä tää kesä!

      Poista
  6. Oi ihana tää postaus, upeita kollaaseja! :) Itsekin oon sitä mieltä että joka kesänä on käytävä edes kerran huvipuistossa, itse oon menossa tänä vuonna Lintsille. Noi kollaasin kaksi laittetta on itseasiassa Power Parkin parhaat laitteet, varsinkin toi vapaapudotus on aivan paras! Rakastuin muuten tohon sun maximekkoon <3

    http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

    http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on vaan niin totta! Kiitos kivasta kommentista Jenni :)

      Poista
  7. ihania kuvia :) tää sun ulkoasu on sika kiva !

    luna--still--loving.blogspot.be

    VastaaPoista
  8. Tosi kiva postaus! Tämmösiä voi tehä jatkossakin välillä :)

    Oot tosi kaunis ja ihana blogi <3

    VastaaPoista
  9. Aivan ihana tää sun blogis ulkoasu, niin hempeet värit :-) Ja tykkäsin tästä postauksesta tosi paljon!! Noi kuvat on ihania, niin kesäisiä ♥ Mäkin haluaisin niin kovasti käydä tänä kesänä Power Parkissa, mutta veikkaampa että jää käymättä :-( Noo onneksi pääsin jo käymään Särkässä, vaikka tykkäänkin melkein enemmän Powerista :-)

    http://tiiabc.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oon päässyt käymässä molempiin kesän aikana, vaikka useasti vaan toiseen. Kiitos paljon Tiia :)

      Poista
  10. Sun blogi on täynnä upeita kuvia! Tykkään myös sun kirjoitustyylistä ja bannerista, jään lukemaan :)

    http://korpikovikset.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Oi että kuinka kivoja kuvia! Oot tosi taitava :3 ja upee toi bannerikin c:

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. oii ihanan raikas ulkoasu ja tosi kivoja kuvia, ihanan pirtee fiilis tuli tästä blogista! :-)

    tuuliemiliaa.blogspot.com

    VastaaPoista