26. toukokuuta 2014

New blog and blogger

Haluan tehdä tästä postauksesta mahdollisimman ei-pakollaväännetyn, koska mun mielestä ensimmäinen postaus on aina jotain niin kauheaa lukea. Koittakaa kuitenkin kestää, teen vielä tänään tuotearvostelun vauhdittamaan blogin alkua.

Tosiaan, olen pian 14-vuotias ja asun Kurikassa, Pohjanmaalla. Blogeja mulla on ollut muutama, mutta nyt sain innon perustaa vähän enemmän muotiin kuin lifestyleen keskittyneen blogin. Toki kirjoitan varmasti myös paljon arjestani ja tapahtumista, mutta mukaan tulee tuotearvosteluja, asuja, ostoksia ym. Aina saa myös kommentoida postausideoita, joita pyrin sitten toteuttamaan, Muutenkin saa kertoa jos on jotain parannusehdotuksia tai häiritseviä asioita, koska tietysti bloggaan 'itselleni', mutta haluan myös lukijoiden pitävän blogistani ja sen ulkonäöstä. Jos on jotain kysyttävää musta tai mistä vaan, niin laittakaa kommenttia :-)

     Hyvää alkanutta viikkoa kaikille

4 kommenttia:

  1. Kivalta vaikuttaa! Aiotko tehdä mös jonkinlaisia videoita? :)

    http://adawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan, jos sitä pyydetään ja saan ideoita niihin :)

      Poista
  2. Sun blogis on kiva ja oot kaunis! �� Jos sulla on hyvä puhelin ja sulla ei oo viel ni kantsii ladata blogger, tosi hyvä puhelimessakin jos ei ehi/jaksa laittaa kännykkäkuvia tieyokoneelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin kokeilla miltä näyttäis puhelimella :) Kiitos paljon!

      Poista